7582 8833

O V E R S Æ T T E L S E

pris_ikon

Særdeles
konkurrencedygtige priser

Vi kan tilbyde oversættelser af den velkendte ComText-kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser og med hurtigere leveringstider end noget andet professionelt bureau.

flag_ikon

Vi oversætter til og
fra ALLE sprog

Vi oversætter naturligvis til alle større sprog såsom engelsk, tysk, spanskfransk og svensk – men faktisk kan vi som professionelt oversættelsesbureau meget mere end det. Vi udfører professionel oversættelse til og fra ALLE SPROG – så er dit behov mere end blot oversættelse til engelsk eller tysk – så er Comtext A/S også din naturlige samarbejdspartner.

globus_ikon

Vi kan løse alle oversættelsesopgaver

Vi kan løse oversættelsesopgaver i næsten ethvert IT program og format, vi kan eksempelvis løse opgaver leveret i InDesign og Language Manager, og vi kan også tilbyde at lægge en oversat website tekst direkte ind på jeres website.

pokal_ikon

Højeste
sproglige kvalitet

Vi arbejder utrætteligt på at optimere og vedligeholde vores organisation, så vi kan have de mest konkurrencedygtige priser og den højeste sproglige kvalitet.

skydeskive_ikon

Vi har nogle af Danmarks
førende oversættere

Hos ComText er vi stolte af at kunne sige, at vi har nogle af Danmarks førende oversættere til engelske og tyske oversættelser. Vi oversætter til og fra alle sprog, men det er vigtigt for vores kunder at vores engelske og tyske oversættelser er helt i top.

ur_ikon

Vi er
her altid

Hos ComText løser vi ofte oversættelsesopgaver, mens alle andre holder ferie. Vi har bl.a. åbent mellem jul og nytår og vi har ligeledes åbent hele sommeren.

jura

Juridiske
oversættelser

Vi leverer hver uge juridiske oversættelser til flere af Danske advokat selskaber.

Vi råder over Danmarks førende juridiske translatører i de fleste sprog, og vi leverer ofte oversættelser med autorisation, legalisering og apostille.”

teknisk

Tekniske
oversættelser

Vi leverer oversættelser til hundredvis af tekniske virksomheder i Danmark og udlandet, og vi er vant til at ramme hvert enkelt firmas terminologi og sproglige stil korrekt i oversættelserne, uanset kildesproget.

Design uden navn (89)

Whistleblower
oversættelser

Hos ComText A/S har vi mulighed for at bruge oversættere på alle sprog, hvor oversætterne er
godkendte af både PET og Rigspolitiet.

Oversættelse af
maskinoversatte tekster

Hos ComText A/S har vi stor erfaring med tilretning af vores kunders maskinoversatte tekster.
Vores kunder erfarer at maskinoversættelse slet ikke er nok, og maskinoversatte tekster kræver
betydelig tilretning for at opnå ordentlig sproglig kvalitet.

document-icon-19

Oversættelse af
fortrolige dokumenter

Denne type oversættelse er nødvendig i mange sektorer, hvor der håndteres følsomme oplysninger, såsom i juridiske, regeringsrelaterede, finansielle og sundhedsmæssige sammenhænge.

Billigere end de fleste andre professionelle bureauer

Vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitetsoversættelser af enhver
art til konkurrencedygtige priser.

Tilbud på oversættelse er naturligvis uden beregning og ganske uforpligtende.
Send materialet til os, og så sender vi straks et tilbud til dig.

eller

Danmarks hurtigste leveringstid på professionelle oversættelser til billige priser

Vi er et oversættelsesbureau i Vejle, der har eksisteret siden 1986. Vi oversætter til og fra alle sprog og vi har 500 faste kunder.

Hos ComText er vi stolte af at kunne sige, at vi har nogle af Danmarks førende oversættere til engelske og tyske oversættelser. Vi oversætter til og fra alle sprog, men det er vigtigt for vores kunder at vores engelske og tyske oversættelser er helt i top.

Vi arbejder utrætteligt på at optimere og vedligeholde vores organisation, så vi kan have de mest konkurrencedygtige priser og den højeste sproglige kvalitet.

Derfor kan vi tilbyde oversættelser af den velkendte ComText-kvalitet til særdeles konkurrencedygtige priser og med hurtigere leveringstider end noget andet professionelt bureau.

Dette tilbud skal I selvfølgelig også have mulighed for at gøre brug af. Vi oversætter alle slags tekster til alle sprog, hurtigt og præcist og til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder naturligvis også oversættelse med autorisation, udført af vor stab af translatører, og vi har mange kunder som har behov for oversættelse indenfor bl.a. kommercielle tekster, teknik og jura.

Vi oversætter naturligvis til alle større sprog såsom engelsk, tysk, spansk og fransk – men faktisk kan vi som professionelt oversættelsesbureau meget mere end det. Vi udfører professionel oversættelse til og fra ALLE SPROG – så er dit behov mere end blot oversættelse til engelsk eller tysk – så er ComText A/S også din naturlige samarbejdspartner.

Vi kan løse oversættelsesopgaver i næsten ethvert IT-program og format, vi kan eksempelvis løse opgaver leveret i InDesign og Language Manager, og vi kan også tilbyde at lægge en oversat website tekst direkte ind på jeres website.

Vi er her altid

Hos ComText løser vi oversættelsesopgaver, mens alle andre holder ferie. Vi har bl.a. åbent mellem jul og nytår og vi har ligeledes åbent hele sommeren.

Billigere end de fleste andre professionelle bureauer

Vi er stolte af at kunne tilbyde kvalitetsoversættelser af enhver art til konkurrencedygtige priser.

Tilbud på oversættelse er naturligvis uden beregning og ganske uforpligtende. Send materialet til os, og så sender vi straks et tilbud til dig.

Hos ComText tager vi kundepleje, kvalitet, leveringstid og pris seriøst, og derfor har vi meget loyale kunder.

Alle opgaver kan løses i InDesign og i øvrigt i næsten alle IT-programmer.

Referenceliste kan fremsendes.

*Tilbud indenfor 1 time i kontortiden!

Ring og få et uforpligtende tilbud

Vi er her altid!

7582 8833

eller mobil: +45 6015 2199

ComText A/S
Dæmningen 34, 1.
DK-7100 Vejle

+45 7582 8833 / +45 6015 2199
+45 7572 2325

comtext@comtext.dk