7582 8833

Sikkerhed og personoplysninger for whistleblower-oversættelser

Sikkerhed og personoplysninger for whistleblower-oversættelser

ComText forpligter sig til at beskytte sikkerheden og personoplysningerne for whistleblowere, der bruger vores tjenester. Vi har et team af erfarne og pålidelige oversættere, der er specialiserede i at oversætte følsomme oplysninger. Vi bruger også en række sikkerhedsprocedurer for at beskytte oplysningerne, herunder

Derfor er vi det rette valg.

En streng fortrolighedspoliti: Vi vil aldrig videregive oplysninger til tredjeparter uden whistleblowerens samtykke.

Sikker kommunikation: Vi bruger kryptering og andre sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte oplysningerne under overførsel.

Vi træner vores oversættere i sikkerhed: Vores oversættere er trænet i at håndtere følsomme oplysninger på en sikker måde.

Hos ComText går vi op i  Sikkerhed og personoplysninger

Med årtiers erfaring har vi hos ComText specialiseret os i oversættelser af underretninger for whistleblower-systemer. Vores ekspertise i at arbejde med lukkede systemer betyder, at vi har en dyb forståelse for, hvordan dine personoplysninger bedst håndteres med diskretion og præcision.

Når vi håndterer oversættelser af denne kaliber, vælger vi udelukkende oversættere, som er godkendt af PET. Denne strenge udvælgelsesproces sikrer, at alle oversættelser opretholder den højeste grad af fortrolighed og giver brugeren ro i sindet.

Vores engagement i sikkerhed går videre end vores oversættelsestjenester. ComTexts mail-system er så sikkert, at det har vundet politiets tillid, der uden bekymring benytter det til at sende dokumenter til os hver dag.

For sikre og fortrolige oversættelser, kontakt ComText7582 8833 eller via e-mail på comtext@comtext.dk.